Tisdag.

Tisdag.


Klänning, Indiska.
restan är SecondHand eller vintage.

Igår gjorde jag en riktig vårstädning. Städade ur massa saker ur min garderob bl.a. Jag hittade min Kina-sko-samling och bestämde mig för att jag ville ha ett par på mig idag. Finr med vita strumpor i (som här.) SHIT, vad mycket saker jag har. Gammalt rat skulle en del säga, men icke, det är fina skatter!
Lägenheterna jag kollade på igår var inte alls bättre än den jag har. Så jag stannar där jag är ett tag till!

Nä, nu ska jag till skolan.
Ps. Tack för kommentarerna Eva, det var jätteroligt att träffa dig och Elin med 🙂

0 thoughts on “Tisdag.

  1. kina skor är så fina! :

    vill du sälja nått så göre, jag vill gärna köpa, men det vill du nog inte ;D

    fin du var idag! 🙂 fast det är du alla dar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *