Sjömansklänning.

Sjömansklänning.

Jag har ju helt glömt bort att visa er min underbara sjömansklänning. William hittade den på en SecondHands uthyrningsavdelning och bönade och bad om att få köpa den. Tillslut fick han göra den och den blev min. TACK!
Jag tycker den är huuuur fin som helst. Skorna är min mors gamla.

0 thoughts on “Sjömansklänning.

  1. Fantastisk klänning! Jag är också en Håkan Hellström fantast och har länge funderat på att skaffa mig en sjömansklänning!
    Jag förstår att denna inte är till salu och har därför bestämt mig för att göra en kopia av din klänning! Har sett på din blogg att du är duktig på att sy m m, har du något mönster på klänningen eller vet du var man kan få tag på ett sådant?
    Jag undrar också om du vet vad det är för slags tyg? Tack för en fin blogg KRAM

  2. Fantastisk klänning! Du har inte lust att sälja den? Eller möjligtvis hyra ut den för en dag? Alternativt om du har nåt mönster till den. Jag skrev med min mail, tacksam för svar. Med vänlig hälsning, klara!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *