Tisdag.

Tisdag.

Åh, jag ska köra på så många bra låtar på konserten. Idag har vi repat och det låter grymt bra, alla är så duktiga! Jag ska försöka spela in konserten så ni får höra nån snutt sådär. Skulle ni gilla det?

Min vovve Elvis är sjuk och jag är orolig som sjutton. Han har ont och är svullen över magen och halsen. Idag åkte mamma och Erik in till djursjukhuset med honom men dom hittade inget fel. Så han fick smärtstillande och vi hoppas innerligt att det inte är något allvarligt.

Jag har inte roliga bilder att bjuda på idag, så ni får se demhär från en utekväll i Barcelona istället.


Här är vi på nån bar där de spelade David Bowie hela kvällen.


Promenad genom läskiga Raval för att komma till en klubb.


Vi hamnade på en uteservering först.


Manolo bar.

0 thoughts on “Tisdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *