Önsketänkande. Sandaler.

Önsketänkande. Sandaler.


Kavaj, SecondHand.
Kofta och blommiga strupbyxor, H&M.
Långlinne, ?
Nya sandaler, Roots.

Jag fick världens sötaste sandaler i present av William här om dagen. TACK finaste! Synd att det är så mycket snö!
Hmm, det har blivit mycket suddiga bilder nu.. Får fixa det.

Igår spelade vi med nybörjarorkestern. Vi hade balkongdörren öppen så hela campus har nog hört våra ostämda instrument. Haha.. Nu ska jag iväg till Lindie för ett sista ryck inför gehörstentan imorgon. Önska mig lycka till.
Puss på er ♥

0 thoughts on “Önsketänkande. Sandaler.

  1. Hej fina Karoline! Hoppas du mår bra, såg att du hade fått se lite av våren här i Gbg. Kul. 🙂 Du jag tänkte bara ge dig ett litet tips. Kom ihåg att du hade postat nått inlägg om en H&M klänning du gett bort till Kristina men ville ha. Typ lila med orangea knappar. Jag kikade runt på Tradera lite och hittade en sån i strl 34. Tror att det var den iaf. Här är en länk 89710109″ rel=”nofollow”>http://www.tradera.com/Klanning-HM-h-m-trend-Vintage-stil-auktion89710109. Sköt om dig tjejen. Kram

  2. Hej tjejen! Vad härligt solfräsch du verkar vara nu. Dagarna på balkongen gör dig gott.

    Jag kommer ner vid månadsskiftet maj/juni, hoppas du är kvar i Piteå för då föreslår jag loppisrunda i badhusparken.

    Kram på dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *