Lördag.

Lördag.

Nu är jag hemma i (d)ö-vik. Ska bara vara hemma med familjen och ta det lugnt hade jag tänkt, eller så är det för att jag inte har ngt val. Haha. Jag känner inte så många i denhär staden längre, alla har flyttat. Och jag känner inte för att gå ut ikväll heller. Igår var Oskar här och vi kollade på tv med mamma och Erik. Sen satt jag och mamma uppe till kvart i ett och pratade skit. Älskade mamma. Hon är bra hon!

Bussresan gick bra igår. Elvis var jätteduktig och snäll hela långa vägen. I umeå klev det på jättemycket folk och även en stor hend till. Självklart så hamnade den stora hunden och hans matte på sätet bredvid oss. Vi skrattade mest åt situationen och tyckte vi hade otroligt duktiga hundar som var så snälla. Om Elvis själv hade fått välja hade han nog velat springa runt i bussen och hälsa på alla samtidigt som han busade med den stora hunden. Men icke.

Nu ska det lagas gos middag. Älgstek och sojafileér till mig.
Ha en fantastisk helg mina fina läsare.
Jag tycker så mycket om er!

0 thoughts on “Lördag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *