The beginning.

The beginning.

Ok, vi börjar från början då.
Jag växte upp i en liten, liten by ca 6 mil utanför Örnsköldsvik som heter Grundsjö. Det är världens vackraste plats enligt mig. Det är ca 5 bofasta familjer och då har jag räknat med min mormor och min moster som bor själva i varsitt hus. Det är berg/fjäll, en sjö och en landsväg. Några urgamla hus, ladugårdar och andra fina saker. Min familj bestod av mamma Marine, Pappa Sture, lillebror Morgan och springerspanielhunden Pelle.
När jag var liten hade min pappa en fågeluppfödning på gården med alla sorters fåglar han kom över. Jag hade min egen höna, Agda, hon var den fulaste hönan i hönsgården och de andra mobbade henne så hon fick flytta ut och bo i en låda på bron. Hon blev väldigt tam och var med på allt vi gjorde. På hösten när jag var fyra år (skulle fylla fem) fick jag börja i skolan, ett år tidigare än vanligt alltså. Det var bara två barn som var i rätt ålder så jag fick också bli en i klassen, men bara varannan dag. Jag hade en väldigt bra uppväxt där och det sprider sig ett lugn i kroppen varje gång jag kommer dit.

0 thoughts on “The beginning.

  1. jag vill så gärna se ditt sommarstället! Ser hur mysigt ut som helst. Nu ska jag hitta en överraskning till dig i Göteborg hehe

    du är fin

    puss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *