Äntligen kväll.

Äntligen kväll.

Nu är jag hemma efter en helt fantastisk konsert med allt från Fantomen på operan till Carmen. En pinsam sak hände dock. Jag, Malin och Lindie satt utanför solisternas omklädningsrum i pausen efter första akten.. När vi kommer tillbaka till ingången bakom scenen så upptäcker vi att alla i kören redan gått in förutom vi. "SHIT!!! dom har börjat igen!!!" Vi funderar lite snabbt på om vi ska stampa in direkt eller vänta till efter första låten (för det strömmar in ljus på läktaren när man öppnar dörren.) Vi gick in på en gång och då pratar konferensiären om det syns klart och tydligt att vi är sena. Vi försöker smyga in på våra platser i kören, längst fram i mitten för min del. SJUKT PINSAMT!!!


Jag klarade inte helt av att ha helsvart. Haha.
 Det blev ett rött lackskärp med rosett på också.


Tröja och skärp, SecondHand.
Kofta, diadem Gina Tricot.
Kjol, Saints & Mortals.
Strumpbyxor, H&M.
Skor, DinSko.


Lille bjöd upp till dans.

0 thoughts on “Äntligen kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *