BARCELONA here we come!

BARCELONA here we come!


Ursäkta den trötta minen.
Tröja, gammal fått av moster.
Byxor, GinaTricot.
Skor, Wedins.

NU HAR VI BOKAT BILJETTER TILL BARCELONA!!! Jag och William åker den 1a april och åker hem dem 6e. Ska bli helt fantastiskt roligt. William har bott där och har vänner som bor kvar så vi kommer bo hos dem. Eftersom han kan staden bra så ska vi se allt fint som vi hinner och shoppa på de bästa ställena. Både innan vi åker och när vi kommer tillbaka stannar vi i Stockholm hos mina bästisar. Jag längtar sååå mycket!

0 thoughts on “BARCELONA here we come!

  1. Åh har ni bokat nu! Hittade ni några bra biljetter? Jag har för mig att vi flög med ryan air..för typ 500 eller nåt.

    Ska se till att lägga upp lite bcn-tips innan april då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *