Maskeradbilder.

Maskeradbilder.


Vi var hos drottningen Silvia på maskerad.


Magda ser seriöst ut att ha riktigt skägg.


Homer.


Marge.


Här är min pianolärare som kvinna. Söt.


En hommel.


Alla skulle göra varsinn sida i gästboken. Det var svårt för Lindie som klätt
ut sig till vår teorilärare som har opererat armen.


En sur teoriläraren, tanten, skurken, Wilma och ett grässtrå.

Igår paratde jag med minälskade AnnKarin i över en timme i telefonen. Det var välbehövligt och skönt, att prata om allt och inget sådär. Idag gjorde jag samma sak med älskade Hennie. Jag saknar mina bästisar så otroligt mycket. Jag vill lixom ha dem här så jag kan umgås med dem hela tiden. Till sommaren får det bli av helt enkelt.
Nu ska här städas. Adjöken adjö.

0 thoughts on “Maskeradbilder.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *