Operakör och Motoboy.

Operakör och Motoboy.

Idag har vi haft rep med operakören inför vår musikal- och Operakonsert nästa lördag. Jag sjunger i kören och min kära vän Carro som är klassisk sångerska sjunger två solon. För några veckor sedan när vi fick noterna blev jag sååå lycklig för vi ska sjunga Pie Jesu av Andrew Lloyd Webber. Det är ett av de vackraste musikstycken som någonsin gjorts tycker jag. Idag när vi repade med solister reste sig varenda lite hårstrå på min kropp och tårarna kom fram där i ögonen.

Nä, nu ska jag komma till poängen med detta inlägg!
Så, nu när jag kom hem kollade jag på youtube efter just Pie Jesu bara för att.
Där hittar jag något som fick håret att resa sig lite mer och tårarna att komma fram ännu mer.
Min älskade MotoBoy har gjort en version av låten!!! Lyssna här!

Ända sen jag hörde denna Härnösandskille (nästan mina hemtrakter) för första gången smälte mitt hjärta totalt.
Låtarna, texterna, soundet och HANS RÖST – allt är helt fantastiskt!
Han är en första tenor på musikspråk men kan sjunga högre än många sopraner.
Otroligt.

0 thoughts on “Operakör och Motoboy.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *