Onsdag.

Onsdag.

Hej. Nu har jag just haft pianolektion och ska snart springa iväg till Rytmiken.
Jag har två saker till er idag.

1. Imorgon ska jag börja fota saker till blogg-loppis och fixa med det.
Så om vi har tur startar en loppis här på bloggen imorgon kväll.

2. Vad anser ni är skillnaden på SecondHand och Vintage?
Jag har funderat eftersom en läsare frågade mig detta och har väl inte helt kommit fram till ett svar.
Men jag brukar kalla mina kläder som jag hittat på min mormors vind från 40-talet o.s.v. för vintagekläder. Om jag däremot köpt ett vintageplagg på SecondHand skriver jag bara SecondHand.

Idag bjuder jag på två gamla bilder:

Jag och AnnaKarin nån sommarkväll på Kristinas balkong.


Världens snyggaste Kristina.

0 thoughts on “Onsdag.

  1. Jag tänker att man kan köpa "Vintagekläder" även i en Seconhandaffär. Skillnaden ligger för mig i hur gammalt plagget är. Klänning från säg 40-talet = vintage. Klänning som är t.ex. 5 år gammal = secondhand.

  2. Man brukar ju säga att vintage är plagg från tidigt 70-tal och äldre. Själv brukar jag väl tänka att det är (väldigt) tidigt 60-tal och bakåt, men det är mest för att jag inte är så förtjust i senare mode. 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *