Tisdag.

Tisdag.Hatt, SecondHand.
Linne, Monki.
Halsband, Glitter.
Byxor, CheapMonday.
Skor, Vintage.
Väska, SecondHand.

Nu har jag haft examination i röstvård. Jag sjöng oh spelade Samson av Regina Spector. Det gick jättebra och jag är nöjd och glad. Ikväll ska jag repa med vårt nya "band" för första gången. Jag och mina tjejkompisar i klassen kom på att vi behöde öva på andra instrument än huvudinstrumentet om vi ska bli lärare så vi har nu satt ihop en ensemble där vi ska göra just detta. Jag ska spela synth och perk. Det kommer bli roligt!
Hörs sen. Adjö.

0 thoughts on “Tisdag.

  1. Hejsan.

    jag har en fråga som jag skulle älska om du kunde svara på med bara en liten mening i slutet av något inlägg. du skrev att hatten var från second hand, och skorna vintage. jag har alltid undrat vad det är för skillnad mellan Second Hand och Vintage? Tänkte du bör ju veta? =) Tack på förhand.

    Stina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *