Loppis på bloggen.

Loppis på bloggen.

Nu har ni och jag tillsammans kommit fram till att det blir en loppis här på bloggen istället för att jag lägger ut sakerna på tradera. Loppisen kommer innehålla väskor, skor och kläder.

Så håll nu ögonen öppna så kommer ett loppisinlägg om några dagar med bilder och beskrivningar på sakerna jag ska sälja. Sen får ni lägga ett bud i kommentarsfältet och skriva er mejl så mejlar jag den som har högsta budet när loppisen är slut. Man får självklart buda flera gånger!
Puss ♥

0 thoughts on “Loppis på bloggen.

  1. Men, vad roligt! Kom igång så fort som möjligt. Min garderåb skulle verkligen behöva ett litet lyft och när jag ser dina kläder blir jag ju inte precis nervös.

  2. (skickar min kommentar en gång till med tanke på att det var ett gammalt inlägg så du kanske inte ser)

    Hejsan.

    jag har en fråga som jag skulle älska om du kunde svara på med bara en liten mening i slutet av något inlägg. du skrev att hatten var från second hand, och skorna vintage. jag har alltid undrat vad det är för skillnad mellan Second Hand och Vintage? Tänkte du bör ju veta? =) Tack på förhand.

    Stina.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *