Söndagsnöje i Piteå.

Söndagsnöje i Piteå.

Nu har jag hittat det bästa man kan göra en söndag i Piteå. Man går ut på sjön 🙂 Hela byn var nog ute där och gick, körde skoter, åkte skidor och långfärdsskriskor idag. Det kändes som en riktigt vinterutflyckt. Först gick jag ensam men jag var tvungen att ringa William så han komer ner och såg detta. Han var lyrisk och sa att det såg ut som ett sagoland. Sen var han rädd att skotrarna skulle köra på honom. Hihi. Bilder på detta kommer senare.
Här är en bild från igår när vi var och handlade.


Jeans och Jacka, H&M.
Halsduk och väska, SecondHand.
Vantar, sen jag var liten.
Skor, DinSko.

0 thoughts on “Söndagsnöje i Piteå.

  1. Det är så fint att du bor i Piteå. Jag har för mig att jag ser dig i stan ibland och jag vill bara komma fram och berätta hur fin och duktig du är. Men jag nöjer mig med att titta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *