Onsdag

Onsdag


Idag fick jag en rosa donut.


OCH… Jag fick en hĂ„kan dvd med autograf 🙂

Idag har varit en sĂ„ndĂ€r LESS-PÅ-SKOLAN-SOM-TUSAN-DAG! Jag fattar ingenting lĂ€ngre och kĂ€nner mig sĂ„Ă„Ă„ dĂ„lig. Det Ă€r bara sĂ„ som det kĂ€nns ibland. SĂ„ imorgon ska jag öva som sjutton och hoppas pĂ„ att höra och fatta lite mer. Jag slutade fem idag och var trött. Men eftermiddagen blev Ă€ndĂ„ heelt fantastisk. Moa lagade lanagne Ă„t mig, Anton och William. Sen nĂ€r jag kom hem hade jag en present i brevlĂ„dan. En Doris-CD och vĂ€rldens gulligaste brev frĂ„n Trema. Och inte tog det slut dĂ€r inte.. Jag fick en rosa donut och en HĂ„kanDVD med Autograf av William. SĂ„ nu ska jag glömma allt som har med skola att göra för ikvĂ€ll och kolla pĂ„ tv 🙂

Och vet ni vad som skulle göra mig Ànnu mer glad!?
Om ni röstade pĂ„ mig igen 😉

0 thoughts on “Onsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *