Onsdag

Onsdag


Idag fick jag en rosa donut.


OCH… Jag fick en håkan dvd med autograf 🙂

Idag har varit en såndär LESS-PÅ-SKOLAN-SOM-TUSAN-DAG! Jag fattar ingenting längre och känner mig sååå dålig. Det är bara så som det känns ibland. Så imorgon ska jag öva som sjutton och hoppas på att höra och fatta lite mer. Jag slutade fem idag och var trött. Men eftermiddagen blev ändå heelt fantastisk. Moa lagade lanagne åt mig, Anton och William. Sen när jag kom hem hade jag en present i brevlådan. En Doris-CD och världens gulligaste brev från Trema. Och inte tog det slut där inte.. Jag fick en rosa donut och en HåkanDVD med Autograf av William. Så nu ska jag glömma allt som har med skola att göra för ikväll och kolla på tv 🙂

Och vet ni vad som skulle göra mig ännu mer glad!?
Om ni röstade på mig igen 😉

0 thoughts on “Onsdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *