Villhavillhavillha:

Villhavillhavillha:

En del saker (porslinsaker, klänningar eller tavlor) försvinner inte ur mitt huvud när jag sett dem. Det är ungefär som att bli kär, fast i söta ting. Så, om någon där ute har något av dessa små ting så får ni jättegärna sälja dem till mig 🙂
Puss ♥


På bilden, Kristina och Elin.

Det är alltså två klänningar från H&M och ett par liknande kängor jag förälskat mig i. Klänningen som Kristina har på sig är brun/lila med orange/röda klappar och ett skärp i midjan. Den klänningen var för övrigt min från början men vi gjorde ett litet byte inkluderat en Chanel 2.55 bl.a.

0 thoughts on “Villhavillhavillha:

  1. fast så du vet är klänningen inte alls sådär kort egentligen. det är bara jag som fick ett ryck en natt och kapade den typ jättepjättemycket.

  2. jag har faktiskt den där första klänningen också som kristina bär. fast jag tror jag har tappat bort snöret, men jag kan ju meddela om jag ska göra mig av med den snart =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *