Tisdag.

Tisdag.Klänning, Vintage.
Skor, DinSko.

Igår var en dålig dag.. Tusen av de jobbigaste lektionerna på samma dag och jag är fortfarande ovanligt trött hela tiden. Sen fick jag tillbaka gehörstentan som jag kuggade 4 delar på. Som tur är så finns det telefoner och jag pratade länge med Kristina, hon är underbar! Sen ringde även Hennies mamma för att tacka för ett halsband som jag och William skickat hem till Övik. William designar halsband för Miss Dee, så hon och min mamma fick ett sånt. Idag är jag ledig och ska öva inför gemensam sång nästa vecka och sen ska jag gå till stan och köpa vitaminer. Ja just, The Killers kommer till Hultsfred i sommar. Kul.

0 thoughts on “Tisdag.

  1. Hej karoline jag tycker allt du har sytt är såå … snyggt!! jag tycker inte att du ska klippa håret kort men jag tycker att du ska ha samma frisyr som du har nu!! visst skulle du klippa håret? kramisa!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *