Stig Lindberg.

Stig Lindberg.

När jag går in på en loppis så spanar jag alltid efter dessa ting. Tyvärr är de ganska svåra att hitta men lite tur har jag ändå haft då jag för ungefär två somrar sen hittade adam-faten (de med blå prickar) för en tia styck och nu i julas då jag hittade en berså-skål.

0 thoughts on “Stig Lindberg.

  1. Min mormor och morfars gamla kaffekoppar!! Har dock inte fått ner köpparna hit..ÄNNU, men de är fiiina! Puss karråh!

  2. stig lindberg gjorde så tjusiga saker. jag är själv på jakt efter ett domino fat. de är hemskt fina, precis som det mesta han gjort.

  3. ville bara tipsa dig om att gustavsberg har börjat producera både adam,eva och berså igen. finns på cervera bl.a. jädrans snygg du e i håret förresten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *