Mina favoritbloggar:

Mina favoritbloggar:

Dom bästa bloggarna enligt mig är följande:

Moderniteter.

Amanda och Olivia är så rara och snälla och har en så fin blogg. Deras blogg var den första jag blogg jag läste om jag inte minns fel. Amanda har jag bara träffat under en dag på WayOutWest och hon är exakt lika fin och snäll som hon ser ut. Olivia har jag umgåts lite mer med och hon är heeelt underbar på alla sätt och vis.

UnderbaraClara.

Vacker, stark och vågar säga vad hon tycker och tänker. Bra åsikter som behöver bli hörda. Clara Inspirerar och verkar vara väldigt klok. Hennes blogg läster jag varje gång jag sitter vid datorn nästan.

Niotillfem.

Sandras blogg får mig att le och drömma mig bort lite. Hon är söt som en docka och jag tycker om att läsa om hur hon tänker och vad hon gör.

Fortsättning följer en annan gång… För det finns många fler som bör uppmärksammas.

De bästa sakerna med min blogg är att jag fått lära känna Olivia som jag tycker mycket om, att få mejl (som jag alltid svarar på) känns lite som att ha brevvänner, alla fina kommentarer som gör mig glad varje morgon och alla som jag brukar "prata med" genom bloggar. Väldigt tervligt.

0 thoughts on “Mina favoritbloggar:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *