0 thoughts on “Flowers.

  1. Det är du inte ensam om! Men det är skönt att veta att vi går mot sommar nu iallfall. Ps. Den där klänningen var underbart fin, precis som du! Ds.

  2. hejsan!

    jag har följt din blogg i flera månader nu och jag har då fått veta att du pluggar på högskolan. snart är det dags för mig själv att söka, tar studenten i år, och jag har några funderingar på vart jag vill (men det har inte med musik att göra) Jag undrar hur du tycker att det är att plugga på högskolan, hur det skiljer sig från gymnasiet? har du hittar många kompisar genom skolan och jobbar du med något? är det en livsstil att plugga på högskolan, alltså att man blandar privatliv med pluggandet, det där med större ansvar?

    och en liten kommentar till ditt inlägg: jag längtar också till sommaren.

  3. åh, jag minns när du publicerade den där bilden första gången.

    om jag inte minns helt fel skrev jag något, typ: "ÅH JAG ÖNSKAR ATT JAG KUNDE BYTA GARDEROB MED DIG, JAG VILL OCKSÅ HA EN MASSA FINA BLOMMIGA KLÄNNINGAR!"

  4. Jag håller verkligen med dig, jag har hängt upp en puffig blommig klänning på dörren i mitt rum och bara läängtar till soliga sommardagar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *