Tisdag.

Tisdag.


Bild från när jag var i Stockholm och provade klänningar på BeyondRetro med Kristina.

Nu är jag snart klar med alla musikhistoriaarbeten. JAAAA! Känns som en tung sten har lyfts från mina axlar. Jag är tillbaka i min lägenhet i Piteå föresten.. Ganska trevligt faktiskt. Idag kommer Carro upp hit också, så vi ska öva inför gehörstentan nästa vecka. HJÄLP, jag vet redan nu att jag inte kommer klara den. Så sjukt svårt. Men men.. Sånt är livet. Antar jag. Kanske.

Det var fruktansvärt att lämna lille Elvis hemma i Övik. Han blev sur när jag började packa alla mina saker. Grävde i min vska och sprang ner med sockar och dyligt. Sen såg han på mig med sina ledsna hundvalpsögon och mitt hjärta dog. Min älskade lilla bäbis.

0 thoughts on “Tisdag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *