Smink.

Smink.

Hej, smink är inte riktigt min grej alltså. Jag är inte så bra på att måla dit det snyggt och så. Men, jag tänkte ändå tipsa om bra produkter! Jag använder mycket från The Body Shop! Allt som säljs i affären uppfyller kraven i den internationella standarden för "Ej testat på djur" som tagits fram gemensamt av djurskydds- och djurrättsorganisationer i Europa och USA. Just nu har dom även 50% rea på massa saker. Deras hemsida hittar ni här.


0 thoughts on “Smink.

  1. oj, går det inga tåg? en gång var jag i luleå, det ligger väl i närheten av piteå. jag har även varit i jokkmokk. nej i malmö är det ingen snö, bara kallt. men skönt ändå, jag är inte så förtjust i snö. är det snö hos dig? vill bra ha vårvår!

  2. Fina Karoline, du som är världens djurvän och en stor icke-supporter (som jag förstått det) till att bära päls och använda djurtestade produkter, Hur ställer du dig till användningen av skinn? Gamla småväskor man hittar på loppis/seconhand är ju ofta gjorda av skinn eller mocka. Och att bära skinnjacka? Många skor är ju också gjorda av skinn. Jag delar dina åsikter i päls och djur-frågorna men jag tycker att det är svårt att sätta gränser.

    Tack för en superfin blogg!

    /Moa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *