Fest på mitt rum.

Fest på mitt rum.

Igår hade jag alla mina tjejer på besök i mitt lilla flickrum hemma hos mamma. Det kändes som vi gick på högstadiet igen och allt var så trevligt. Sanna är på besök så nu var hela spicegirls-ensemblen samlad.


Häng i min säng. Hennie, AnnaKarin och Kristina.


Det fanns ett roligt chips i skålen. Mimmi-pigg-nos-chips. Kristina är göllig.


AnnaKarin, Kristina, Hennie och jag.


Denhär är till dig William. Zoolanderminen! 😉

Tack för ännu en supertrevlig afton mina rara flickor. Tack för väckningssången imorse Sanna, sen gjorde min dag. Nu ska jag städa lite på mitt rum och försöka hinna med lite musikhistoraläxa innan min moster och kusiner kommer hit på paltmiddag. Ja just, IMORGON ÅKER JAG TILL GÖTEBORG !!!! Jihoo.

0 thoughts on “Fest på mitt rum.

  1. tack för en underbar kväll mina finaste tjejer!

    så skönt att träffa er igen. det får inte bli lika länge till nästa gång!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *