Söndag.

Söndag.


Idag klär jag mig som en bondlurk så här är en gammal bild.
Alla kläder är vintage.
Klänningen är min mormors gamla från 40-talet och den är helt underbar.

Idag har vi åkt ut till landet för att skotta hustak och hjälpa min gamla mormor med diverse saker och hälsa på min moster. Jag var lite rädd när jag och mamma plumsade ner till vårt hus i mörkret. Det finns nämligen en björn i byn och några har ven sett en varg. HJÄLP! Jag stoppade in Elvis i jackan och skyndade mig in. Nu ska jag pyssla med julklappar. Jag gjorde en rosett till Kristina igår som hon fick till sin födelsedag och två halsband och ett armband till min mamma. Kanske ni får se bilder sen. Hoppas ni alla har det bra såhär tre dagar innan julafton. Puss ♥

0 thoughts on “Söndag.

  1. nice blogg la till den som favorithemsida på datorn. så nu ligger "karrolajn" bland andra bloggar på min dator, räkna med mig 09, massa kommentarer och sånt!!

    pöss

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *