GODISMONSTER!

GODISMONSTER!

Imorse åt jag kakor till frukost.. Sen åt jag frukost igen, en vanlig frukost med grovt bröd med tomater på.
På min födelsedag fick jag många fina presenter.. Mina klasskompisar känner verkligen mig nu, jag fick kakor i en fin burk klädd med blommig tapet, chokladkakor i massor och godis. Ja, jag är ett godis-och-kakmonster! Jag och mina fyra tjejkompisar i klassen brukar planera in veckans tv-kvällar och turas om att besöka vandras lägenheter.. Och turas om att ta med fika. I onsdags var det BSF-kväll (Bonde Söker Fru) med chpis, dip och julmust.

Jag räknar inte kalorier, jag räknar andra saker! Så som födelsemärken, övningsminuter och tretiotvåondelsnoter.

0 thoughts on “GODISMONSTER!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *