birthday.

birthday.


Klänning, gammal från H&M.
Skor, Wedins.

Vilken bra dag det är idag, min födelsedag 🙂 Och n är den inte slut. Ska snart tillbaka till skolan och repa med kammarkören inför julkonserterna, sen ska jag ha kalas.
Jag har fått en symaskin av mamma.. Eller den står hemma i Övik, jag fick ett brev där hon klistrat fast symaskiner som hon klippt ut ur tidningar och skrivit fina saker. TACK SÖTA MAMMA!

Tack för alla söta kommentarer och mejl, mina mungipor går högt idag kan jag lova!

0 thoughts on “birthday.

  1. försökte ringa dig, men den var avstängd. jag försöker snart igen. vill ju gratulera dig och höra hur dagen har varit/är. PUSS

  2. Ett stort grattis på födelsedagen tjejen! Kommer du och hälsar på göteborg nånting eller? Vädret är skit och det finns ingen snö men på liseberg är det julstämning ändå. Jag är ju knappt hemma nått i jul så det vore skojigt att få se den sköna damen. grattis grattis igen. kramar!

  3. Hej, Jag skriver om åldrandet,dvs varför vi åldras och vad vi kan göra åt det. Åldrandet är en sjukdom som dödar 100 000 gamla människor varje dag ofta efter att ha torterat dom i åratal innan. Så spana in min blogg och följ med i hur vi ska besegra åldrandet och förlänga människors liv radikalt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *