Fredag.

Fredag.

Ojojoj vad trött jag var imorse när väckarklockan ringde 06:20, ångrade lite att vi var ut igår men kom senare på att det var fatsktisk värt det. Jag var lite nervös när jag satt på tunnelbanan mot skolan, skulle hålla i en lektion helt själv med 2orna och 3orna. Jag fick bestämma helt själv vad som skulle göras, så jag valde att lära ut en asrolig jullåt. Och ja, det gick ju bra. Sen har dagen fortsatt med terminsuppspel för alla tvåor, DOM ÄR HELT FANTASTISKT DUKTIGA!!! Känns konstigt att agera lärare åt dem. Men det är så underbart roligt, jag vet att det är det jag vill jobba med i framtiden. Världens roligaste jobb – sångpedagog på gymnasiet !!!

0 thoughts on “Fredag.

  1. hej! hittade precis hit, vilket jag är glad över :)…blev genast nyfiken av vad du sysslar med. speciellt när jag läste att du läser på musikhögskolan. jag har länge funderat på att bli t.ex musiklärare och då söka till musikhögskolan här i stocholm där jag bor. vad krävs egentligen för att kunna söka? jag sjunger och har gjort väldigt länge och sången är nog min starka sida. jag spelar även gitarr men är enbart självlärd. vad krävdes när du sökte och var det många praktiska test som ingick i antagningen? svara gärna. kram/emma

  2. åh vad roligt det låter! jag vet fortfarande inte själv om jag ska, var eller vill läsa vidare med musik efter gymnasiet. det är så suddigt liksom.

  3. Oj vad roligt att du verkligen hittat vad du vill syssla med! Och att det gått så bra i Sthlm, det låter ju jättespännanade. Vad var det för jullåt du lärde ut då?

    Du hinner inte hem under luciatiden kanske? 😀

    nä, jag förstår om du inte har tid, men OM du hinner hem så måste du höra av dig =) Take care brutan! /(Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *