Sångpedagog, jag?

Sångpedagog, jag?

Första dagen avklarad hos sångpedagogen på stockholmsestetiska gymnasium. O.M.G, alla sångelever är heeelt fantastiskt duktiga! Typ bättre än jagsjälv. Sen får jag vara med och peta och jobba med deras sångläxor, sjukt läskigt men sjukt bra! Det känns så skumt för det känns som att eleverna och jag är lika gamla.. Trean i gymnasiet vad är man då? 17,18? Och jag är ju bara 20. På fredag ska jag hålla i en lektion helt själv, jag får göra precis vad jag vill. HJÄLP, vad ska jag hitta på med dem?

0 thoughts on “Sångpedagog, jag?

 1. Hej..

  Hoppas du har det fint i Stockholm. Jag kom fram till att jag helt enkelt inte hade råd att åka upp denna månaden…

  Får en liten klump i halsen när jag kollar på dina bilder… Jag saknar er helt sjukt mycket! Kan inte fatta hur länge det är sen vi träffades.

  Jag har dock ett litet hopp om att vi kan ses på jullovet nån gång. Allihopa liksom.

  Ha det fint, och hälsa dom andra.

  Sanna

 2. åh gud vad roligt! 😀

  är fortfrande nyfiken på att höra dig sjunga, det finns kanske något som gömmer sig på youtube eller myspace?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *