Min dag i bilder.

Min dag i bilder.


Varm nyponsoppa till frukost.


Promenera till skolan.Lunch med Lindie.


Slappa på kåren efter lektionerna.


Gå hem från skolan.

Och ja, det är mörkt nästan dygnet runt här nu. Nu sitter jag hemma i soffan och glor på tv, känns konstigt att jag inte behöver plugga hela kvällen. Hemtentan är redan klar och redovisningen tills imorgon lika så. SKÖNT! Nu ska jag kanske ta och packa lite eller sy lite.. Adjöken adjö.

0 thoughts on “Min dag i bilder.

  1. Åh, vad mysigt! Nu blev jag übersugen på nyponsoppa. Och jag vill ha snö. o;

    Förresten blev jag förälskad i din blogg också. Känn dig bloggkollad, hihi. ^^

  2. Ang snön – jag är sjukt avundsjuk, blev nyss sthlmsbo och saknar snön nåt kopiöst! och ang baskern – jag köpte faktiskt en identisk, samma färg och allt förra veckan på myrornas, den är kalasvacker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *