JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!!!!!!!!!!!!

JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!!!!!!!!!!!!

Kommer ni ihåg dethär inlägget?

JAG ÄR SÅ SJUKT JÄVLA ARG NU!!! Varför, Jo, för jag tittar på Insider. Det handlar om sexuella övergrepp på djur. Helt sjukt att det händer, mycket mer än vad man tror! Och att det inte finns nån lag för förbjuder det. Djur dör av detta. Jag borde inte titta på sånthär för jag blir så ledsen och arg. Meeen, ni borde verkligen se programmet, repris 16/11.

0 thoughts on “JAG BLIR SÅ JÄVLA ARG!!!!!!!!!!!!

  1. det är skrämmande att människor faktiskt gör sånt mot djur, ja eller mot människor för den delen också. men mot våld/våldtäkt på människor finns det i alla fall en lag.

  2. det är skrämmande att människor faktiskt gör sånt mot djur, ja eller mot människor för den delen också. men mot våld/våldtäkt på människor finns det i alla fall en lag.

  3. Vet du något om Erland Eskilsson har satt förbudet nu? Jag har inte hört något, bara att han vill förbjuda övergrepp mot djur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *