Lördagmorgon.

Lördagmorgon.


Igår.
Klänning, gammal från Åhlens tror jag.
Skor, DinSko, också gammla som gatan.
Tröja, Lindex barnavdelning.

Igår var vi hemma hos Moa och tittade på tv och åt chips och kakor. Hon har så underbart fint hemma hos henne. Jag tog en massa bilder för att visa er sen. Nu ligger jag i sängen med datorn på magen, tradition på lördagsmornar. Jag ska gå ner till stan sen och efter det ska jag göra hemtenta. Om en vecka åker jag till Stockholm och jag längtar som bara den. Ska bli såå intressant att göra praktik, plus att jag kommer göra en massa andra roliga saker. ♥

0 thoughts on “Lördagmorgon.

  1. Utlottning av en bloggdesign i min blogg.

    Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kommentar!

    Vinnaren dras idag, 17:00

  2. Ja, jag såg det! Tyvärr bor jag ännu längre ner, åt Kalmartrakten till. Men om du någongång, mot förmodan, har vägarna förbi här så 🙂 Om du vill kan du kika in skolan på http://www.stage4you.se eller min myspace på myspace.com/hildadahlberg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *