Torsdag.

Torsdag.

Fy sjutton vad kallt det är här upp nu! Långkalsonger eller två par strumpbyxor.. minst! Ikväll ska jag gå över till Lindie och plugga, massvis. Imorgon har vi redovisning i klassisk musikhistoria, att analysera klassiska verk är inte helt min grejj tyvärr. Idag blev det lagligt för homosexuella att gifta sig. BRA tycker jag. I helgen ska jag nog bara ta det vääldigt lugnt och det känns skönt. Film, godis och läxor. Sen nästa lördag bär det av till Stockholm. Ska bli hur kul som helst. Ska göra min praktik hos Agneta Lange på stockholms estetiska gymnasium. Känns lite läskigt att jag ska leda minst fem moment själv med sångeleverna.. Tycker jag själv nyss gick på gymnasiet och hade sånglektioner en gång i veckan. Men mest ska det bli roligt, hoppas på att jag kommer bli sjukt inspirerad och peppad på mitt framtida yrke. Sen att få vara i vackra stockholm med mina vackra bästa vänner. UNDERBART!


William och jag i röda ögon. Tack, du är så snäll och bra William.

0 thoughts on “Torsdag.

  1. Det är så inspirerande att läsa om dig och din utbildning, skriv gärna mer omd en! Jag går sista året på ett artist-och producentgymnasium och funderar på att kanske fortsätta som du. Tänk om du inte bodde så långt upp, då kunde du ha mig som testelev och försökskanin. Det skulle vara hemskt spännande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *