0 thoughts on “Stig Lindberg.

 1. Diskussionsinlägg hos Söderlund

  *Är det okej att ha sex i samma rum som en polare?

  Du hamnar i samma rum som din bästa polare och han/hennes partner. Dom har sex, och du ligger i en egen säng i samma rum. Någonting man blir irriterad på, eller låter man det bara vara?

  *Ödet, finns det egentligen?

  Vissa tror att man skapar sina egna öden genom allting som bär på konsekvenser medan andra tror att det helt enkelt sedan länge är klart som tusan att livet redan är förutspått.

  *Top Model!

  Undertecknad fick tidigare denna morgon en flaschback och fick bara lov att skriva ett inlägg om Top model, som nu ligger ut som diskussion.

  Ja, detta är det som bjuds på i bloggen idag som är en utav de absolut snabbast växande just nu. Är det så att någonting av dessa ämnen faller dig i smaken så får du mer än gärna vara med och diskutera och lämna just dina tankar och tycken inom de ämne som intresserar dig.

  Stort tack på förhand och ha en fortsatt trevlig onsdag.

  Att/Om du gillar bloggen, betyder mycket.

  Hoppas du kan få upp ögonen för den och

  kanske komma att besöka den mer framöver?

  Mvh

 2. Jag norpade åt mig en av varje när det begav sig men jag vettetusan om jag kan slita mig från dom! Stig är ju min idol. Hade jag haft fler hade du fått.

 3. Kolla in BuyorSell.blogg.se den stösta bloppisen, där DU kan annonsera GRATIS! Du kan ju också fynda bland alla annonser som ligger ut i bloggen nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *