Stockholm.

Stockholm.

Goddagens. Idag fick jag reda på att jag får göra min praktik i Stockholm, YESS!!! Vet inte var ännu, men hos någon bra sångpedagog iaf. Finns ju en del där.. och det gör det då inte här uppe! Så vecka 47 och 48 kommer jag vara i Stockholm hos Kristina och Hennie, heelt underbart ju.
Idag har jag haft satslära (svårtsvårtsvårt), övat gehör med Emma och haft tonhöjdsgehör. Nu ska jag öva lite gitarrläxa och sen gå till kåren och lyssna på Malins konsert. Superb.


Tunika, Forever21.
Kjol, H&M.
Skor, DinSko.

0 thoughts on “Stockholm.

  1. Den där kjolen är så fin. Såg den och tyckte den var fin, men köpte den inte då. Och nu när jag vill köpa den, kan jag inte hitta den någonstans. 🙁 tråkigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *