10/10.

10/10.

Idag är det exakt 15 år sedan min kära pappa dog. Jag kan inte förstå att det är så längesen för jag minns allt som om det vore igår. Jag har så många fina minnen och jag tänker på dig varje dag! Älskade Pappa ♥

0 thoughts on “10/10.

  1. Jag kan inte ens föreställa mig hur det känns att förlora någon man älskar. Men jag hoppas att dina minnen består av din far och att det gör ditt liv fylld med lika mycket kärlek som alla andra får av sina fädrar hela livet. 🙂

  2. Det är konstigt hur minnen från längesen kan kännas så färska! Konstigt, men samtidigt inte när man har dem i sitt hjärta dygnet runt!

    puss /ak

  3. vilket glatt foto, han ser ut som en glad man.

    Men som sagt, det är svårt att föreställa sig den sorgen som det måste innebära att förlora någon man älskar som till på köpet är din pappa.

  4. OJ, va jobbigt. krama om Vilken snygging han var, jag gillar glasögonen jätte mycket. Han såg ut att vara en cool typ. Får man fråga vad som hände?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *