Utochresautochresautochresa.

Utochresautochresautochresa.

Idag har jag tänkt jättemycket på att jag vill ut och resa. Jag och AnnaKarin har pratat en del om Afrika förut och jag är såå sugen. Nya zeeland, Thailand, ÖstAfrika, SydAfrika. Tänk.. Jag, AnnaKarin, Kristina och Hennie.
Snälla bästisar lova att vi gör det !!!?

0 thoughts on “Utochresautochresautochresa.

 1. Vi funderar på detta med, men vi fokuserar mesta dels på Asien! 🙂 Ifall ni gör det, får ni ju inte missa Tokyo!

 2. Asien..Afrika..samma första bokstav, samma ställe? Hett hett hett säger jag bara om våra 2..4 (?) planer!

  Men först jag jag upp upp upp till kallt kallt kallt (???) och myyyyyyyyysa med dig nästa helg!

  / puss hinote, som by the way träffade din bror på matchen!

 3. Åh, kan bara inte låta bli att tralla såhär;

  "Tokyo you've got the rhythm in you..high and low.."

  so long

  /kloningen i övik!

 4. Åk till Sydafrika! Ett land med många olika kulturer och helt klart värt att ses! Jag har varit där 4 gånger och har även släkt där. Helt fantastiskt land!

 5. ja wow det vore hur jävla kul och mysigt som helst. men frågan är hur fasen det ska kunna gå? 🙂 jag är ingen miljonär och har lägenhet i stockholm. men.. ja, jag vill inte vara pessimist. bara realist. PUSS!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *