”Hej Securitas, kom och lås upp och ge mig en saftig räkning!”

”Hej Securitas, kom och lås upp och ge mig en saftig räkning!”


Klänning, hembakad.
Skor, nån söt butik i Chicago.

Fredagskvällen blev väl inte sådär jättelyckad. Det började med att jag låste mig ute. Dumma lägenhetsdörr som låser sig av sigsjälv när nycklarna ligger kvar inne. Som tur är visste jag att detta skulle hända förr eller senare, så jag har extranyckel hos Lindie. Som är i Stockholm i helgen. Som tur är har hon lämnat sin extranyckel hos Ludwig. Så jag ringde henne bara för att säga att jag skulle gå in i hennes lägenhet.. Och då berättar hon att min extranyckel har följt med henne till Stockholm. Haha. "Hej Securitas, kom och lås upp och ge mig en saftig räkning!"

Leken på festen spårade ur tillslut med dumma regler om kyssar. Nu ska jag dricka äppeljuice ur mina fina vinglas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *