Äääntligen fredag.

Äääntligen fredag.


Klädsel från igår:
Klänning, Indiska.
Skor, SecondHand.
Bälte, pappas gamla.

Nu är det fredag, fest, mat snart, inga lektioner och godis somm gäller. Skönt med helg tycker jag. Har just haft sånglektion.. Jag blir så arg på migsjälv, jag tycker jag låter så fult. Jag ska Curba (för er som inte vet så är det en sångteknik!) på mina sångläxor som är soullåtar. Som inte alls är min genre. Jag låter som ett får! Men men, jag måste ju lära mig nån gång.. Annars blir jag ingen bra sångpedagog. Men det är svårt. Lilla blonda, taniga jag ska låta som en stor, svart kvinna. Ja, ni fattar själva, övning krävs.

0 thoughts on “Äääntligen fredag.

  1. låter som ett får…du, det får mig att tänkta om en brud som sjöng med oss i lions!! Var du med då, eller har du bara hört talas om det??

    hahahah jag skrattar bara jag tänker på dig!

    Puss från din mupp i övik

  2. Himla tjusigt detta med! Skulle vara roligt och vi fickk höra dig sjunga någon gång, det skulle jag tycka va roligt då jag går musiklinjen själv 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *