The blues are still blue.

The blues are still blue.

Igår var jag duktig och städade. Dammsög och bar ner kartonger och sånt i mitt förråd. Förrådet ligger i källaren och det är som en labyrint där nere, lysknappen sitter vid ytterdörren. Väl inne i mitt förråd med en massa lådor och skåpluckor vad händer, LYSET SLOCKNAR OCH DET BLIR KOLSVART!!! Jag grips av panik för jag vet att lusknappen sitter ända borta vid ytterdörren.. Jag försöker ta mig ut ur mitt förråd med armarna frammårsträckta och går in i massa lådor. Ännu mer panik och jag börjar gråta. Efter en stunds hyperventilerande, hysteriskt gråtande så hittar jag ut i korridoren och går rakt fram mot ytterdörren och hittar där ääntligen lysknappen. Kändes som en evighet där i mörkret. Glömde jag säga att jag är mörkrädd?

Iaf så var rockmusikernas spelning igår superbra. Ludwig sjunger som en gud!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *