Att färga eller inte färga ?

Att färga eller inte färga ?


Bild: Facehunter

Som vanligt så är jag sugen på att färga mitt hår rött.
Som vanligt så överväger jag verkligen att våga gör det denna gång.
Som vanligt har jag nästan bestämt mig.
Som vanligt kanske det inte alls blir av.

Vad tycker ni ?

0 thoughts on “Att färga eller inte färga ?

 1. Rött hår är bland det finaste som finns. Men det finns inget värre än att färga tillbaka/växa ut sitt gamla hår. Ta vara på ditt blonda hår, det är få som faktiskt har kvar den intensiteten i håret som vuxen. Keep it real!

 2. jag började tona rött i sjuan nån gång. i nian började jag färga och färgade regelbundet i ett år tills jag inte orkade mer.

  färgade alltså första gången i typ september 2005 och sista var augusti 2007. om man tittar noga på mitt hår (eller tar kort med blixt) så ser man att det fortfarande finns röd utväxt längre ner.

  det kan bero lite på att jag är rödlätt naturligt, men du ska veta att det tar väldigt lång tid för det att gå ur! (som nån sa innan)

  efter det röda har jag tonat svart en gång och brunt två gånger.

  du skulle nog passa jättebra i rödblont tror jag 🙂

 3. Jag tycker så här: Om du har funderat på det länge, prova! Bättre det än att alltid gå och fundera på hur det hade KUNNAT vara.. 🙂 Jag är också född ljusblond och jag har haft svart, rött, mörkbrunt och allt möjligt – och har fått tillbaka min riktiga hårfärg nu trots allt färgande. Prova vettja! Våga våga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *