Sveriges viktigaste yrke!

Sveriges viktigaste yrke!


Bild från i somras. (Ja William, jag behöver din hjälp med att ställa in min kamera till rätta!)

Nu har jag varit på middag på kåren. Infomiddag med lärarnas riksförbund. Tydligen så har jag valt sveriges viktigaste yrke!!? Vet jag inte om jag kan hålla med om!? Räddar ju inte liv och löser världsproblem direkt!

0 thoughts on “Sveriges viktigaste yrke!

  1. Tjena Karran!Ser att du har en bild från en av festerna hos Björns mamma i somras 😀 Svarar lite på din kommentar i min blogg här och nu. Allt är bra med mig, skolan känns jättebra,har hittat sköna människor att hänga med och läser roliga kurser, men det är rätt mycket plugg. Göteborg är underbart gött och lägenheten börjar ta sig. Hur går det för dig? Trivs du? Du verkar ha det bra där uppe i de norrländska skogarna och det glädjer mig. Hoppas du har det fint och mår bra! Sköt om dig, Kraaam

  2. Jag tror bestämt att det är mitt ben och minarosétetra man ser längst bak på kortet. Det var en trevligt kväll och det här är en trevligt blogg. Jag är en av dom som läser och jag lovar att jag ska bli bättre på att kommentera. Du är så söt jämt Karoline. puss från göteborg. /Amanda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *