Onsdag.

Onsdag.

Godmorgon alla fina. Nu ligger jag i sängen och drar mig.. har inga lektioner idag. Leedig! (lägg nu märke till att klockan är 08:20 när jag skriver detta!) Har en massa uppgifter att göra för oj vad vi rivstartar här! Har haft musiklära och fått tentauppgifter. Jag som trodde jag var bra på teori fattade nada. Igår hade jag tonhöjdsgehör, ojojoj vad jag kommer lära mig mycket där. Det var ganska svårt och jag sjöng fel skaltoner ibland när det var min tur, men sånt är livet.

Igår var jag och Sara på afrikans dans nere i stan, skiitkul och skiitjobbigt.. Jag kommer ha träningsverk till tusen idag.


Bilder från nån dag i veckan när jag och William var på promenad.
Skor, Keds.
Tröja och jacka, Vintage.

0 thoughts on “Onsdag.

  1. vad bra att du kom upp så tidigt =) jag har fixat stativ nu. Tror detta projekt kommer bli jättebra hoppas du är peppad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *