Måndagsbarn.

Måndagsbarn.

Det är så konstigt.. Jag känner mig ganska hemma här nu. Redan. Jag har bott här en vecka och känner redan nån sorts trygghet. Både med mitt hem och med de människor jag lärt känna. Helt fantastiskt tycker jag. Verkligheten (eller vad man nu ska kalla det som finns där ute utanför musikhögskolan) hinner ifatt mig ibland.. och ja, det känns också bra. Oj vad bra allt blev ändå.. fast samtidigt inte då såklart. Men ändå. Festligheterna fortsätter. Ikväll, bordhockeyturnering.

Vad skulle jag göra er?:


Kristina.


AnnaKarin och Hennie.

Och här kommer ett internt meddelande till er tre:
Jag ringer typ imorgon, eller dagen efter det för nu har jag fyllt på mobilen och ni ska få fyllas på med uppdateringar om-ni-vet-vad. Och en rolig sak, Vet ni vem som studerar samma utbildning som mig nu? Som fortfarande studerar den.. Anna, sångfrökenAnna. Jag var inne hos tattueraren idag för att kolla in lite.. då satt hon där och gaddade sig. Sjukt. Hon var mer som en inte-fröken nu! 🙂   PUSS

0 thoughts on “Måndagsbarn.

  1. haha, fan vad komiskt med Anna du!

    Kul att du verkar trivas! Jag hörde dig allt på radion 😉

    Puss min älskling, du saaaaknas häääär!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *