Packapackapackapacka.

Packapackapackapacka.

Ja, jag packar för fullt för nu är det bara två dagar tills jag flyttar. Har nog inte förstått det riktigt ännu. Jag flyttar hemifrån för andra gången fast nu till en alldeles egen lägenhet och inget "kollektiv". Det känns kul, hemskt, spännande och vemodigt. Jag älskar min stad Örnsköldsvik. Men Piteå är nog inte alldeles dumt det heller. Hade kanske hellre velat flytta till Stockholm eller Göteborg, men det hinns nog med nån gång också kanske. Kanske om ett år eller kanske om två. Eller så blir det 4-5 år på musikhögskolan i Piteå, vem vet.
Nä, nu ska jag fortsätta packa…


Bilder från förrförra veckan nån gång.
Body, rea 49kr GinaTricot.
Höga jeans, Saints&Mortals.

0 thoughts on “Packapackapackapacka.

  1. Jag börjar skolan och mitt nya internatliv om en vecka! läskobäsko. Har du några tips på vad man ska ha med sig till folkis?

    Lycka till i Piteå! Kram hej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *