Hemma igen.

Hemma igen.

Nu är jag hemma efter en otroligt trevlig vistelse i Göteborg. JAG ÄLSKAR GÖTEBORG! Där ska jag bo någon gång.
Jag har sett en massa bra band och umgåtts med Kristina och Max hela dagarna och nätterna. Jag har även träffat Marcus och såklart Lindie och Ludwig som jag bodde hos. Festivalen i sig tyckte jag väl inte sådär jättemycket om faktiskt.. Men vad gjorde väl det.


Sen har jag träffat Moderniteter och umgåtts med världens gulligaste Olivia. Vi satt på ett berg i timmar och pratade och pratade och pratade och hade det hur trevligt som helst. Så trevligt att vi missade två av banden vi hade tänkt se 😛
Jag hoppas vi ses igen söta Olivia, jag tycker verkligen om dig!


Jag och Max. Vi åkte på fest hos Amanda.


Senare på natten gick vi på Storan och dansade.. Det hade regnat mycket på oss.


Tack för världens bästa sällskap Max och Kristina.


Vi limmade fast stjärnor under Amandas ögon. SÖTNOS!


Denhär bildern snodde jag från Olivia och Amandas blogg.


Sigur Rós. Helt-fantastiskt-mega-bra!


Sen natt, trötta Kristina, Karro och Marcus.


BD-Forever.

Det blev inte sådär jättemånga bilder som det brukar bli.. Men några har ni här iaf.
Nu ska jag packa för på Lördag flyttar jag :S
SJUKT!

0 thoughts on “Hemma igen.

  1. Vi gick förbi varandra en gång inne på festivalområdet på fredagen eller när det var, och det gick så fort så jag hann inte samla mod till att gå fram och säga hejdinbloggärsåhimlafin eller nånting, jäkla skit-jag! Ville så himlans. Men du var otroligt söt ialla fall!

  2. ååhåå, va fina bilder. du måste haft det så bra och haft så kul. och lycka till by the way, det är lördag idag och det är idag du flyttar väl? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *