I love Göteborg.

I love Göteborg.

Igår var en trevlig kväll tycker jag. Fast egentligen ganska misslyckad. Vi köade för att se Kleerup.. men kön var för lång och vi kom aldrig in. Trisst! men vi åkte till någon bar och sen till Storan och dansade fult till något electroband. Det regnade mycket och jag var sjukt blöt. Innan vi gick ut var vi på lite fest hos Amanda på Linné. Hon har en så underbart fin lägenhet med utsikt över taken och staden.

Nu ska jag snart åka in till stan för att se Iron&Wine.. Sen ska jag träffa söta Olivia.
Puss ♥

0 thoughts on “I love Göteborg.

  1. Hej Karoline, vilken fin blogg du har! Jag måste bara fråga hur du får så ljus, fin färg på håret. Är du så naturligt eller slingar du? Jag har ganska mörkblont hår, skulle dö för din fina färg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *