Nu ger jag mig av.

Nu ger jag mig av.

Om en timme och 40 minuter ger jag mig av till flygplatsen. Ja, jag tar flyget till Sthlm, fast det är emot min vilja lite. Både för att det är sjukt farligt för miljön. Man kan faktiskt åka tåg eller buss. Och jag är flygrädd. Men jag orkar inte sitta på ett tåg i 16 timmar när jag är sjuk, snorig och hostar så alla vill slå mig. Allt är packat och klart. Regnkläder, nässpray, näsdukar, C-vitaminer och halstabletter. Jiihoo, Göteborg och WayOutWest, nu kommer jag.


Bilder från i lördags.
Kjol, TopShop.

AND, I was thinking… and I decided to translate som of the texts.. Mostly to tinkyminky and my readers who not understand Swedish. Now Im off to Göteborg to a festival called Way Out West. Its gonna be a lots of wonderful music and nice people but the weather is bad, relly bad I think. And i have got a cold.. And i know, my english is bad. But I hope you understand some of it anyway. Hugs!

0 thoughts on “Nu ger jag mig av.

 1. Hey, lite varma kläder kan behövas, bor själv nere i Götet så jag ska väl svänga in på området en sväng, men som det är nu jobbar jag..

  kram

 2. Du är helt otroligt söt, du vet det va?

  Min sommar har ivarjefall vart fin. Mycket bad, mycket loppisar, mycket allt. sådär som sommaren ska vara. Vad har du haft för dig alla dessa varma dagar?

  Ha det underbart i göteborg. och ta mångamånga kort, för själv har jag aldrig vart på västkusten..

  Kram!

 3. I'm excited for English text, now I'll be able to understand instead of just looking at the pictures! hope you had fun at way out west!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *