Why is it so we die just as copies if its so we born originals ?

Why is it so we die just as copies if its so we born originals ?

Åh, jag är sjuk. Förkyld och väldigt yr i huvudet. Och imorgon åker jag till Göteborg. Trist! Och vädret.. kommer det blir världens regnoväder precis då också? Risk för översvämning och lika mycket regn på en dag som det vanligtvis kommer på en månad? Mamma sa det, hoppas hon har fel. Nu ska jag packa lite.. Och lyssna på Sigur Rós.
Puss puss ♥

0 thoughts on “Why is it so we die just as copies if its so we born originals ?

  1. I really like the colors of the photo! something mysterious!

    It could be a good idea to translate in english because I understand nothing and I'm very frustated!:-D Do you speak French? I suppose that you don't understand too what I write on my blog! I should translate too! We have seriously to think about that! 😀

    Hugs sweetie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *