Söta små ting.

Söta små ting.

Söta små saker kan jag inte riktigt få nog av. Gamla ska dom vara.. som denhär ovan. Den är så söt så man for lite ont i hjärtat.
Jag har även två nya fat till min udda-servis-samling. Två st Gustavsbergs Berså. Stiliga tycker jag.


Och allt kommer som vanligt från loppis.

0 thoughts on “Söta små ting.

  1. mmh! jag är sisådär sexton år, men oftast känner jag mig som antingen fem eller tjugofyra. i höst flyttar jag hemifrån, och upp till båstad för att läsa textil och design! jag längtar nästan ihjäl mig! iih!

    och du då, du bor i norrland? var? (inte för att jag är så haj på de där trakterna) vad jag förstått sysslar du lite med musik och så, stämmer det? kram!

  2. Hejsan! Jag gillar din blogg! Jag älskar vintage och blommiga klänningar skulle jag kunna dö för. Jag har gått och blivit kär i din blommiga tapet som du även har som bakgrund till din blogg…var finns den att köpa? Måste ha den!

    Ha en fortsatt fin helg. Kram Kajsa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *