0 thoughts on “Mango.

  1. Hej! Tänkte bara berätta att jag drömde om dig inatt. Eller snarare om ditt hus. Det var ett rätt saftigt bygge i Östersunds trakten, jag och några, nä det var rätt många, kompisar skulle i alla fall bo där. Det som var lite underligt var att du inte skulle vara hemma, vi hade väl klurat ut i bloggen eller nåt att du skulle vara bortrest. Så vi körde dit med vårat pick och pack och levde loppan 🙂 Jag minns hur jag tänkte så noga på var du hade allting så vi skulle göra allting i ordning prick som du hade lämnat det. Speciellt minns jag att jag såg ett glas vatten som du hade lämnat under en soffa…jag antog att det var nåt knep av dig så vi skulle hålla koll på det så ingen slog ut det 🙂 Ingen granne hade misstänkt något förrän sista dagen, då kom det en tjej i nån buss som stannade och började fråga. Rolig dröm 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *